(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks)

Gratis gymles bij KBO Beek

BEEK - U wilt uw fysiek natuurlijk graag op niveau houden? Dat kan bij de KBO Beek, iedere week samen met anderen op een prettige manier werken aan uw conditie onder deskundige leiding in het Kulturhus Beek.

Iedere maandagmiddag bij de KBO Beek: Dans je fit. Een uur lang heerlijk ritmisch bewegen, onbevangen de week goed beginnen, uw ledenmaten zijn weer top. Aanvang 15.30 uur, de lessen worden gegeven door Chiquita.
Dinsdagmorgen, de nieuwe vorm van gym: qigong. Eeuwenoude Chinese oefeningen die je lichaam en geest in balans brengen. Op een ontspannen, zachte manier en met aandacht wordende oefeningen uitgevoerd. Je leert je lichaam beter kennen en begrijpen en het verbetert je stabiliteit. Aanvang 10.30 uur, Marianne is de docente. Kom aan en doe mee, de KBO Beek nodigt u van harte uit en waakt over uw gezondheid, daarom zijn de eerste twee lessen gratis.
En wat denkt u van lijndansen, geen linedance, ook een KBO Beek activiteit, elke woensdagmorgen vanaf 10.00 uur bent u welkom in het Kulturhus. Ook bij het lijndansen kunt u de eerste twee lessen gratis meedoen. De lessen staan onder leiding van Ans en Koos Kusters.

De KBO Beek doet meer op de woensdag: wandelen om 10.00 uur vanaf het tunneltje en `s middags vanaf 14.30 uur is er koersbal in `t Höfke. Eens proberen is gratis mogelijk. Ook de fietstochten op de maandag en vrijdag zijn een gratis KBO Beek-activiteit. Lid worden kan voor 20 euro per kalender jaar en alle voordelen die KBO biedt zijn voor u.