Real Roots Café terug in

koffie- & eethuis De Gelderse Poort

MILLINGEN – Na een aantal zeer geslaagde voorstellingen in koffie- & eethuis De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn keert Real Roots Café Live weer terug met een voor deze regio unieke muzieksessie.

Op zondagmiddag 28 oktober om 15.00 uur presenteert Real Roots Café Live een double billconcert van twee bijzondere singer-songwriters.
Medezeggenschap van trouwe Real Roots Café Live-bezoekers brengen de uit Blainstown, New Jersey en de uit Nijmegen afkomstige singer-songwriters Anthony D'Amato en Lea Kliphuis samen. De een liet zich inspireren door de Ierse poét en Pulitzer Prize winnaar Paul Muldoon zette zichzelf opnieuw op de kaart door een citaat van de Amerikaanse romanschrijver en humorist Mark Twain. Deze samenloop schept banden en is precies waar het bij de Real Roots Café Live om draait. Publiek en muzikanten samen laten komen op unieke locaties.

Een reservering voor dit middagvullend programma, bedraagt tien euro per persoon terwijl de entree op de dag zelf 12,50 euro bedraagt. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reservering aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Café-website of via e-mail realrootscafe@gmail.com.