Rikken en jokeren in Ooij

OOIJ - Binnenkort gaat het rikken en jokeren in Ooij weer van start.

De kaartavonden in café- restaurant De Vink komen te vervallen, deze kaartavonden worden voortaan in dorpshuis De Sprong gehouden. De kaartavonden in De Sprong beginnen op zaterdagavond om 20.00 uur, en het kaarten bij SVO zondagmiddag om 13.00 uur

De data van de kaartavonden in De Sprong zijn: 29 september, 13 oktober, 20 oktober, 3 november, 24 november, 8 december, 22 december, 12 januari, 26 januari, 9 februari, 23 februari, 16 maart, 23 maart en 13 april.        

De data van de kaartochtenden bij SVO zijn: 7 oktober, 11 november, 2 december, 6 januari, 17 februari, 10 maart en 30 maart dagkaarten.

Het inleg geld is bij beide is 2,50 euro. Er zijn drie kaartrondes en voor elke kaartronde bepaalt het lot wie met wie gaat kaarten. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de drie beste rikkers en de drie beste jokeraars. In De Sprong worden de prijswinnaars de volgende kaartavond bekend gemaakt, behalve op 13 april, dan op het einde van de avond. Bij SVO worden altijd na het kaarten de prijswinnaars bekend gemaakt.

De kaartavonden en -middagen zijn voor iedereen toegankelijk en altijd heel gezellig. U bent van harte uitgenodigd mee te kaarten.