Groepsfoto vrijdagnacht
Groepsfoto vrijdagnacht Foto: Maarten de Haas

Memorabele momenten tijdens geslaagd jubileumweekend van De Oorsprong

BEEK - Tennisvereniging De Oorsprong bestaat dit jaar 50 jaar en vierde dat met 50 uur non-top tennis en activiteiten in het weekend van 24 - 26 augustus. Gezien de drukte gedurende nagenoeg het hele weekend kijkt het organiserende comité terug op een bijzonder geslaagd event.

Er zijn veel memorabele momenten geweest tijdens het jubileum weekend, zowel voor (jeugd)leden als niet-leden. Op vrijdagmiddag, om veertien uur vijftig werd de officiële aftrap verricht. De eerste ballen van het vijftig uur non-stop tennis werden geslagen door het oudste lid, mevrouw Boutens (inmiddels 86 jaar) tegen het jongste lid van de tennisvereniging, Daaf Slot (8 jaar).

Op vrijdag was er onder andere een tenten- en tenniskamp voor de jeugd, terwijl de vrijdagavond gevuld werd door kaarten en tennissende senioren. Op zaterdag werd na een gezamenlijk ontbijt om 12.00 uur het 'Commissie Grijs Plantsoen' onthuld als dank voor de vele jaren van werkzaamheden verricht door deze groep senioren.

Een drukbezochte BBQ werd de opmaat voor een geweldige avond met de allereerste pubquiz gehouden op de club. De Groesbeekse band ‘Music on Demand’ nam het stokje over van René van Steen. Tot de kleine uurtjes bleef iedereen op de dansvloer of genoot van een heerlijke cocktail gemaakt door Eric de Groot in zijn cocktailbar. Op zondag werd het weekend afgesloten met het SuperMixtoernooi, clubkampioenen op herhaling, de laatste vijftig minuten werden gespeeld door leden ook uit 1968 en was er een receptie. De laatste tien seconden telden ze samen af waarna met een confetti-regen het jubileumweekend feestelijk werd afgesloten.