(foto: eigen foto)
(foto: eigen foto) Foto: Eigen foto

De Kèls: nieuwe reeks liedjes

GROESBEEK – Nu Paul McCartney van The Beatles, die met zijn 74 jaar net iets ouder dan de gemiddelde leeftijd van De Kèls, zijn nieuwe cd uitbrengt en zijn tournee 2018-2019 aankondigt, wordt het de hoogste tijd dat De Kèls hun aankondiging voor 2018-2019 doen.

De Kèls brengen weliswaar geen nieuw album uit, maar zij hebben wel een flink aantal nieuwe liedjes opgenomen in hun repertoire. En dààr gaan De Kèls mee op reis. De Kèls zijn met hun optredens en repertoire van liedjes van weleer al 11 jaar zeer eigentijds bezig. Bij de optredens wordt het publiek steeds weer verrast door de mooie, onverwachte en uiteenlopende liedjes die bij menigeen oude herinneringen naar boven brengen.

Zaterdagavond 27 oktober wordt weer de jaarlijkse Kèls-avond gehouden met weer een uitgebreid programma met veel nieuwe liedjes van toen. De afgelopen jaren was de belangstelling erg groot zodat veel mensen teleurgesteld moesten worden. Daarom hebben De Kèls gezocht naar een oplossing en die hebben ze gevonden. Er is besloten twee uitvoeringen te geven verdeeld over twee locaties in Berg en Dal. De eerste uitvoering vindt plaats op zaterdag 27 oktober in De Mallemolen en de tweede in Dorpshuis De Sprong in Ooij op 13 januari, dit om het voor de liefhebbers uit Ubbergen, Ooijpolder en Millingen aan de Rijn gemakkelijker te maken.

Entreekaarten zowel zit – als staanplaatsen, zijn vanaf 17 september te verkrijgen bij cultureel centrum De Mallemolen voor 7,50 euro. Er kunnen geen kaarten gereserveerd worden. Het optreden op 27 oktober begint om 20.00 uur; de zaal is al om 19.00 uur open. Over de verkoop van kaarten voor 13 januari in Ooij volgt in december nader bericht.