(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Grand Carrousel populair bij Sarahs

GROESBEEK – De Grand Carrousel op de Groesbeekse kermis is dit jaar echt populair bij de Sarahs, die een familielid of vriendin willen verrassen, omdat zij de respectabele leeftijd heeft bereikt van vijftig jaar.

Zaterdag bij het begin van de kermis in Groesbeek tijdens de prikkelarme kermis hadden familieleden en vrienden van Wendy Claassen haar in Sarahkostuum gehuld waarmee zij moest paraderen op het kermisterrein. Ook Sarah Wendy koos voor de draaimolen 'De Grand Carrousel' van de familie Saedt, waarmee zij enkele ritjes maakte.

Zondagmiddag werd Astrid Verriet verrast; zij was zondag vijftig jaar geworden en werd even voor 16.00 uur thuis op het Dorpsplein opgehaald door een Sarah die een briefje afgaf met de mededeling of zij even mee wilde gaan voor een rondje. Astrid ging mee en tot haar grote ontsteltenis stonden er bij de Grand Carrousel van Saedt nog drie Sarahs op haar te wachten. Zij moest plaats nemen in de schommel van de Grand Carrousel. De reden was dat Sandra had aangegeven niets te willen doen op haar verjaardag, echter daar zorgden haar vriendinnen wel voor. Na de uitdaging – die veel bekijks trok – verkleedden de Sarahs zich weer en toen pas werd voor Astrid duidelijk wie de Sarahs waren. Het bleken haar vriendinnen Coby, Janny, Marjo en Fredie te zijn. Hierna ging het vijftal kermis vieren bij café De Comm.

(foto: Mieke Verstraaten)