(foto: Eigen foto)
(foto: Eigen foto) Foto: Eigen foto

Ondernemers Bellevue geven

elf weken lang cadeaubonnen weg

GROESBEEK – De ondernemers van winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek gaan na de Groesbeekse kermis liefst elf weken lang cadeaubonnen weggeven. Vanaf 8 september tot en met 24 november kunnen wekelijks de kassabonnen 25 euro opleveren en in de laatste week liefst tien cadeaubonnen van 25 euro.

Om kans te maken op een van de cadeaubonnen moeten de klanten drie kassabonnen -van drie verschillende ondernemers van Bellevue- boven de tien euro samen met de actiekaart deponeren in de rode brievenbus bij Eye Wish Opticien. De kassabonnen kunnen geniet of geplakt worden op de actiekaart of eventueel in een enveloppe gestopt worden. De actiekaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende ondernemers: Albert Heijn, Primera, Etos, De Spil, Kaaspunt Sebilla, +Sier , Hema, Jann, Zeeman en Eye Wish. De prijswinnaars worden iedere week persoonlijk gebeld worden waar ze hun gewonnen cadeaubon van 25 euro kunnen ophalen.

Op zaterdag 24 november om 15.00 uur vindt op het terrein voor de Albert Heijn de trekking plaats van de hoofdprijs bestaande uit tien cadeaubonnen van ieder 25 euro, samen goed voor 250 euro beschikbaar gesteld door alle deelnemende ondernemers. De trekking zal worden gedaan onder alle inzenders.

De organisatie is nog naarstig op zoek naar een Meet & Greet stripfiguur waarmee kinderen op de foto kunnen. Alle deelnemers moeten wel duidelijk hun naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer op de actiekaart vermelden. Daarnaast moeten de bijgevoegde kassabonnen besteed zijn bij de deelnemende ondernemers in Bellevue.