Winnaars Gezellig/Pizza toernooi
Winnaars Gezellig/Pizza toernooi

Gezellig-Pizzatoernooi P.V.Leuth

LEUTH - Gezellig-Pizzatoernooi P.V.Leuth is door omstandigheden een mix van twee toernooien: het Gezelligheidstoernooi met ieder team een kennis of familielid en het Cafetaria Pizzaria Leuthtoernooi.

Met twintig teams (doublet) een zeer goed bezet toernooi, dat onder prachtige weersomstandigheden werd gespeeld voor De Vriendenkring in Leuth. Er werden drie partijen gespeeld. Tussendoor waren er de heerlijke pizzapunten van cafetaria-pizzaria Leuth met vier verschillende smaken.

Het bleek dat bij de niet-leden veel verborgen talent zat. Er werd goed geplaatst en geschoten en ze hadden er ook duidelijk plezier aan. Na de drie partijen waren de winnaars bekend. Eerste werd het team van Jan en Annie Tissen, tweede het team van Rien Verheijen en Berend Nobbe en derde het team van Rieky Groothuizen en Annie Basten. "Normaal hebben we een eerste, tweede en derde prijs, maar nu vonden we dat iedereen winnaar was en daarom kreeg iedere deelnemer een flesje wijn als aandenken aan dit zeer geslaagd toernooi."