(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks)

Business Club De Treffers getuige van opening Slaapsfeer Groesbeek

GROESBEEK – Vrijdagavond is aan de Ambachtsweg in Groesbeek de nieuwe Slaapsfeer Groesbeek geopend en daar waren de leden van Business Club Zuid van De Treffers getuigen van.

Frits en Chantal Treffers die ook al vestigingen hebben in Beers en Beuningen, hebben ervoor gezorgd dat in de afgelopen twee jaar het pand van Wennekers Slapen een ware metamorfose heeft ondergaan. Vrijdagavond was het zover, toen de kinderen van Frits en Chantal Treffers Pim, Kees en Frits het lint bij de deur mochten doorknippen, waarmee de opening een feit was. De gasten werden vervolgens door het deskundige personeel van Slaapsfeer Groesbeek begeleid langs liefst 25.000 m2 slaapcomfort (ruim 100 bedden inclusief Boxsprings) en uiteraard toebehoren.

Volgens Chantal Treffers kun je vandaag de dag alleen overleven als je de klant een totaalbeleving kunt aanbieden en dat kunnen we, aldus een trotse Chantal. "Wij kunnen bijna voor elk budget het best passende product en service bieden. Het bezoek van de klant moet een feestje zijn, want een bed aanschaffen doe je niet ieder dag. Het is een van de producten waarvan binnen een huishouding het meeste gebruik wordt gemaakt, dagelijks tussen de zes en acht uur."

Met de drie filialen kan Slaapsfeer de complete regio bedienen vanuit Beers, Beuningen en Groesbeek en hebben totaal 5000 m2 aan keuze in alles wat met slaapkamer te maken heeft. Namens de Business Club Zuid wenste de voorzitter Wim Zwitserloot Frits en Chantal Treffers veel succes en was blij een dergelijk Business Club-lid binnen de gelederen van De Treffers te hebben.