Afbeelding
Foto:

Francois Nuijen: hét adres voor exclusieve kwaliteitsbedden en boxsprings

NIJMEGEN – De Nijmeegse familie Nuijen is met drie generaties al bijna tachtig jaar uw specialist op het gebied van bedden en boxsprings. Francois levert een breed assortiment aan boxsprings, elektrische boxsprings matrassen, toppers en bedbodems.


In de winkel/verkoopruimte in Nijmegen worden de boxsprings en bedden door Francois zelf gemaakt. U heeft al een boxspring inclusief hoofdbord en matras voor slechts 295 euro. Omdat Francois geen hoog arbeidsloon rekent en geen dure showroom heeft op A-locatie kan hij scherpe prijzen hanteren voor zijn kwaliteitsproducten. Gecombineerd met de uitstekende service maakt dit van Francois Nuijen uw ideale adres voor boxsprings.

Doordat Francois goed luistert naar zijn opdrachtgevers en gebruikt maakt van hoogwaardige materialen kunt u rekenen op kwaliteit en een persoonlijke service. Want een matras of boxspring koopt u slechts eens in de tien jaar, juist daarom is een deskundig en juist advies van groot belang. "Hoe goed een matras ook is, het neemt nooit de pijn weg, maar kan het leed wel verzachten!"

Zelf uw boxsprings samenstellen. Bij aankoop van een boxspring kunt u zelf een keuze maken uit diverse maten, stofsoorten, kleuren, matrassen, topmatrassen en hoofdborden. Voor het ultieme ligcomfort kunt u zelf uw droombed samenstellen.

Aanbieding:
Elektrische verstelbare boxspring inclusief matrasstopper, splittopper, matrassen, gestoffeerd met hoofdbord, 160 X 200 cm Nu voor slechts 1395 euro; In diverse kleuren en maten leverbaar.

Francois Nuijen, Heidebloemstraat 45, Nijmegen; 024 3503355.