Afbeelding
Foto:

Sprinter TEC Nijmegen: specialist voor uw huishoudelijke apparaten

NIJMEGEN – Wie op zoek is naar een nieuwe tv, wasmachine, koelkast, laptop of andere huishoudelijke apparaten moet beslist langs Sprinter TEC Nijmegen gaan.

Sprinter TEC is dealer van onder andere de welbekende merken als AEG, Bauknecht, Beko, Bosch, Indesit, LG, Loewe, Miele, Panasonic, Philips, Siemens, Sony, Wahl, Whirpool, Zanussi en nog veel meer.

Sprinter TEC is aangesloten bij ElectronicPartner Nederland B.V. ElectronicPartner is met circa 475 aangesloten winkels in Nederland en 5.000 winkels in zeven Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud-elektronicabranche. Doordat ElectronicPartner een grote speler is op de huishoud- en de elektronicabranche kan er groot ingekocht worden en kunnen de aangesloten winkels concurreren met andere grote elektronicagiganten.

Ook installatie en montage op locatie verzorgen ze graag en goed. Want nogmaals: service staat hier hoog in het vaandel. Met hun service gaan ze nu nog een stapje verder. TEC Nijmegen beschikt namelijk sinds kort over een pasfoto-apparatuur, uitgerust met de modernste technieken waarmee pasfoto's voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID-kaarten perfect gemaakt worden. Een officieel goedgekeurde pasfoto maken is niet eenvoudig. De regels waaraan een pasfoto moet voldoen zijn enorm scherp. Het maken van een goedgekeurde pasfoto duurt drie minuten. "Daarvoor kun je bij ons zonder afspraak gedurende de hele dag terecht."

Sprinter TeEC Nijmegen; De Molenweg 84-86, Nijmegen; 024 3738633.