Koning André Jansen. (foto: Stan Jansen)
Koning André Jansen. (foto: Stan Jansen)

Het was weer geweldig!

GROESBEEK/DE HORST - De Horster kermis was in één woord geweldig met koning André te midden van alle schutters en kermisvierders in de tent bij Erik en Cindy Hopmans.

Op maandag was eerst om 10.00 uur een druk bezochte H. mis met schutterseer voorgegaan door pastor Henk Janssen. Na de vendelhulde op het kerkplein vervolgde de stoet richting de feesttent waar de installatie van koning André plaatsvond. De kermis werd ingezet met een geweldige polonaise, met natuurlijk koning André voorop. De weersomstandigheden waren voor zowel de kermisatracties als mede ook de kermisvierders zeer gunstig.
Op dinsdag was het weer ‘alderwets’ kermis vieren met een drukbezocht matinee in de feesttent. Dinsdagavond werd er met een zeer grote groep gasten uit Wyler, Kekerdom en Zyfflich een rondgang over De Horst gehouden alvorens de tent binnen te gaan.
Op woensdag overdag was het gezellig op het terras bij Erik en Cindy, ’s avonds was er weer de traditionele trekking van de loterij en om 0.00 uur het naar beneden halen van de kroon door koning André.

Een belevenis om nooit te vergeten! Kermis 2018, iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen voor het welslagen van dit feest wordt bedankt.

Uitslag loterij:
6e prijs 000765
5e prijs 002718
4e prijs 002268
3e prijs 000569
2e prijs 002492
1e prijs 001226

Prijzen zijn af te halen bij Industrieweg 16 in Groesbeek.