Sint-Cecilia met bingo uitgespeeld...

MILLINGEN - Zoals men wellicht gelezen of gehoord hebt is het verenigingsgebouw van de fanfare in een zeer slechte staat. De komende tijd zullen er in het gebouw geen activiteiten meer plaats kunnen vinden.

Dat wil zeggen: geen repetities, geen muzieklessen, geen jeugdactiviteiten en daarmee ook de maandelijkse bingo. "Dit is voor ons aanleiding geweest om na te denken over het voortbestaan van de bingo's. Na meer dan 35 jaar hebben wij moeten besluiten geen bingo's meer te organiseren. Wij bedanken iedereen die gedurende deze lange tijd met veel plezier naar de bingo's van onze fanfare zijn gekomen. U bent voor ons in al die jaren een grote financiƫle steun geweest", aldus bestuur en leden fanfare Sint-Cecilia.

Kwiek Actieve Leefstijl tien jaar!

GROESBEEK - Kwiek Actieve Leefstijl tien jaar! Om dit te vieren organiseert de vereniging een Beweegmarkt op zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in sporthal Heuvelland.

Deze dag worden er veel nieuwe beweegvormen gepresenteerd voor senioren vanaf vijftig jaar. Zo zijn er "'meedoe'-demo's van disqtraining, dynamic tennis, qi gong, sportief wandelen, valpreventie en Nordic walking.

Er is ook een mogelijkheid om je fitheid te laten testen. En er zijn lezingen van onder andere de Nierstichting over het gebruik van zout en van de diƫtiste met de lezing 'Goed Gevoed Ouder Worden'.

Vanaf 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van sporthal Heuvelland open en is iedereen welkom om te kijken en/of ook om mee te doen aan de vele vormen van bewegen. Neem en paar sportschoenen mee, zodat je direct kan proeven.

Liever niet meedoen? Kom dan kijken en beslis later of je een van de vormen gaat proberen. Kijk op www.kwiekactieveleefstijl.nl voor het schema van deze dag. Maar houd ook deze krant in de gaten.

Heb je geen vervoer en is lopen te ver, bel dan even 06 13260571; er is een mogelijkheid om op gehaald te worden.