Lustrum bridgeclub Hoog-Laag

OOIJ - Dit jaar bestaat de bridgeclub Hoog Laag veertig jaar. Dit wordt op zaterdag 6 oktober uitbundig gevierd in het dorpshuis De Sprong in de Ooij!

De lustrumcommissie wil met een Frans getint programma alle leden verlokken dit achtste lustrum samen te vieren. Zij kunnen genieten van accordeonmuziek, Franse chansons, antiquités, en natuurlijk du pain, du vin et du boursin!

Bridgeclub Hoog Laag is in 1978 opgericht door enige enthousiaste bridgers in Beek, waarvan er enkelen nog steeds lid zijn. Aanvankelijk werd er gespeeld in Beek, in het keldertje van Spijker en in het vroegere dorpshuis Rustenburg. Later werd gekozen voor het dorpshuis De Sprong in de Ooij

Dit ledental telt tussen de 130 en 140 leden. Dit is al jaren stabiel gebleven, ook al omdat in de club naast goed bridgen, gezelligheid en samenhorigheid zeer belangrijk wordt geacht. In de bijzondere drives wordt hieraan veel aandacht gegeven en dat trekt vaak nieuwe leden aan. Ook de mogelijkheid, die sinds enige jaren geboden wordt, om ’s middags te bridgen verhoogt de aantrekkingskracht van de club.

De bridgeclub Hoog Laag is met andere woorden na veertig jaar nog steeds een gezonde, levendige en gezellige club, waarbij het goed bridgen en toeven is!

Er is alle reden om dit lustrum op een grootse wijze te vieren en dat zal op 6 oktober zeker gebeuren! Voor meer informatie over de bridgeclub Hoog laag kan men contact opnemen met Gerard van het Erve (024 6842466, gerardvanheterve@upcmail.nl) of kennisnemen via www.nbbclubsites.nl/15016.