Presentatie Stekkenberg

op Burendag in Op De Heuvel

GROESBEEK – Op zaterdag 22 september tijdens de Burendag presenteert De Stekkenberg zich in voorzieningenhart Op De Heuvel aan de Ericastraat in Groesbeek.

Het belooft een gezellige middag te gaan worden met veel informatie, muziek en drankje. Daarnaast zal de kookclub voor de inwendige mens zorgdragen. Speciaal voor de kinderen is er een springkussen en kunnen zij zich laten schminken en zijn er speciaal voor hen glittertattoos.

Alle gebruikers in en rond het Voorzieningenhart Op De Heuvel krijgen op deze middag de kans zich middels een infostand te presenteren. Bij de organisatie zijn al diverse aanmeldingen binnengekomen. Ook kleine zelfstandige ondernemers uit de wijk zijn welkom om zich op deze middag gratis te laten zien. Aanmelden kan men zich via Facebook, aan de bar of telefonisch: 024 7600750.

Het evenement is met medewerking van onder andere ZZG, ROC, Kindercentrum Domino, Forte Welzijn, Sociaal Team Noord, Seniorenbond Sionsheuvel, Vogelvereniging De Gekleurde Zanger en de Kind Activiteiten Club (K.A.C.). 'De Stekkenberg Presenteert' is van 12.00 tot 16.00 uur.