De Galgenhei bij avondzon. (foto: Adelheid Jochemsen)
De Galgenhei bij avondzon. (foto: Adelheid Jochemsen)

Viering herfstequinox op de Galgenhei in Groesbeek

GROESBEEK - Kom en doe mee in de dans van de seizoenen. Voel je verbonden met het wonder van de cycli van zon, aarde en de planeten, en van de natuur om ons heen. Voel de magie van het moment en 21 september is het moment van evenwicht in de natuur.

Er is balans tussen dag en nacht, tussen actie en rust, tussen mannelijk en vrouwelijk. Dit kan ook jou helpen je eigen balans te vinden. Het verbindt je niet alleen met je dagelijkse beslommeringen, maar ook met de liefde die aanwezig is in alles wat leeft. Jij bent er deel van, jij maakt het verschil daarin. Aarde en natuur hebben onze aandacht nodig. Wees medeschepper in het grote geheel!

Ga mee naar buiten en geniet van wat er is, regen of zonneschijn, wind of windstilte, kou of warmte. Kleed je naar de weersomstandigheden. Wordt het al te erg, dan blijven we bij mij thuis op 21 september op de Galgenhei. Het verzamelen is op Haydnstraat 51; de bijdrage is tien euro (graag opgeven van te voren bij Adelheid Jochemsen, 06 17009796, a_jochemsen@hotmail.com.