Switch '87 gaat voor jeugdkamp met de Grote Clubactie!

MILLINGEN - Zaterdag 15 september is de landelijke start van de Grote Clubactie. Switch ‘87 doet ook dit jaar weer mee en de jeugdleden komen aan de deur om loten te verkopen.

De gehele opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan onze jeugd. Dit jaar een speciaal doel: Jeugdkamp 2.0 voor alle mini's en aspiranten.

Een lot kost drie euro. Van de opbrengst gaat liefst 80 procent (ofwel 2,40 euro per lot) naar de clubkas! Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals een Volkswagen-Up en een hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december.

Schoolvolleybalclinics weer gestart

REGIO - Maandag 3 september is Switch '87 weer gestart met de jaarlijkse serie schoolvolleybalclinics voor de basisscholen in Leuth, Kekerdom en Millingen. In de komende weken krijgen de kinderen van de groepen 3 - 8 tijdens de reguliere gymlessen gedurende drie sessies les in volleybal.

De clinics worden gegeven door Johan Strokap van de NeVoBo, Hanneke van Swelm en Jesse van Deelen met assistentie van Natascha Kamerbeek. Het schema is als volgt:

't Bijenveld Leuth: dinsdag 4, 11 en 18 september, de groepen 1 - 8
Sint-Laurentiusschool Kekerdom: maandag 3 ,10 en 17 september, de groepen 4 - 8
Sint-Martinusschool Millingen: vanaf 24 september - 11 oktober, de groepen 3 - 8

Ter afsluiting vindt voor de groepen 4 - 8 op dinsdag 16 oktober (herfstvakantie) het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi plaats. De clinics worden mede mogelijk gemaakt door financiele ondersteuning in het kader van Sportstimulering van de gemeente Berg en Dal en de NeVoBo.

Zin in een leuke teamsport? Onze jeugd (6-12 jaar) traint elke zaterdagochtend vanaf 9.00 uur. Kom eens kijken tijdens de trainingen in sporthal De Duffelt; je mag gratis een paar keer meedoen.