(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Yvonne Peters opent eigen modezaak Iets Meer in Groesbeek

GROESBEEK – Zaterdagmiddag 15 september om 12.00 uur ging de deur open van een nieuwe modezaak van Yvonne Peters aan de Pannenstraat 2b in Groesbeek.

Yvonne, die enkele jaren werkzaam is geweest bij de Hema-vestiging -voorheen aan het Marktterrein en onlangs in winkelcentrum Bellevue- vond de tijd rijp om een eigen modezaak te starten. Yvonne heeft een winkelruimte gecreëerd achter Hair en Beauty Studio Marc, eveneens aan de Pannenstraat in Groesbeek. Na enkele maanden van hard werken om een mooie modezaak te realiseren, was het zaterdagmiddag dan eindelijk zover dat Yvonne de deuren van haar zaak kon openen.

Yvonne gaat met haar damesmodezaak voor een maatje meer, maar ook in de gewone damesmaten heeft Yvonne voldoende keuze. In 'Iets Meer ' is ook een ruime sortering baby – en kinderkleding te vinden, evenals de nodige cadeauartikelen en accessoires, waarvoor men bij Yvonne terecht kan. Dat er in Groesbeek behoefte is aan een dergelijke zaak bewees zaterdag wel de drukte in de winkel, die de eerste middag niet over belangstelling te klagen had. Naast de vele klanten waren ook vrienden, kennissen en familieleden van Yvonne die haar succes kwamen wensen met de opening van haar nieuwe zaak. Yvonne was zaterdagmiddag zichtbaar tevreden met de toeloop naar haar nieuwe modezaak.