(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek is aan de Dorpsstraat een GSM zaak rijker

GROESBEEK – Per 1 september is in Groesbeek aan de Dorpsstraat 34 in het voormalige pand van Coppes Hoorzorg een GSM-zaak gevestigd.

De uitbater Tamim Faqiri had eerder al in Groesbeek en omgeving een onderzoek laten uitvoeren en daaruit bleek dat er wel degelijk in Groesbeek en omgeving behoefte was aan een gespecialiseerde GSM-zaak. Op dit gebied is nu 'GSM Groesbeek' de enige in het heuveldorp en zelfs in Berg en Dal.

GSM Groesbeek is ruim gesorteerd in telefoonaccessoires, -hoesjes, opladers en glasfolie. Maar uiteraard is de specialiteit van Tamim de telefoons zoals de merken IPhone, Samsung, Huawei, LG Mobile en Nokia. Tevens kan men bij GSM Groesbeek een Sim Only-abonnement afsluiten. Ook voor reparaties van groot tot klein kan men nu voortaan in Groesbeek terecht.

Tamim heeft de service in een hoog vaandel staan en bij hem is de klant koning. Op die manier hoopt hij een vaste klantenkring zowel in Groesbeek als Berg en Dal op te bouwen. De openingstijden van GSM Groesbeek zijn als volgt: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.