(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Laat de winter klachten maar komen, Etos weet er wel raad mee

GROESBEEK – Het najaar staat weer voor de deur en de winter is in aantocht. Die gaan zorgen voor de bijbehorende kwaaltjes zoals hoesten, keelpijn en verkoudheid.

Met liefst vier gediplomeerde drogisten in één huis kun je er zeker van zijn dat je bij de Etosvestiging in winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek altijd een passend en eerlijk advies krijgt. Door de drogisten van Etos wordt jaarlijks een nascholingscursus 'Drogist' gevolgd, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op drogisterijgebied. Het is niet voor niets dat Etos opnieuw is gekozen als beste winkelketen in de categorie Drogisterij 2018 – 2019.

Persoonlijke service en aandacht dat is waar het personeel van Etos voor staat, ook in de vestiging van Bellevue in Groesbeek. Of het nu gaat om een kadootje, dat de klant ingepakt wil hebben of vragen omtrent een bepaald geneesmiddel. Ook op het gebied van make-up wordt een uitgebreid persoonlijk advies gegeven. Het personeel van Etos neemt de tijd en helpt en inspireert de klanten op het gebied van Health en Beauty om gezonder en gelukkiger te leven; elke dag opnieuw en niet te vergeten: voor iedereen betaalbaar. De bedoeling is dat de klanten van Etos de volgende maal weer met een goed gevoel de Etosvestiging in Groesbeek binnenstappen.