(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen Foto

Nét dat beetje meer,

dat is Coppes Hoorzorg

GROESBEEK - Coppes Hoorzorg in Groesbeek is inmiddels alweer een ruim jaar actief vanaf haar nieuwe locatie aan de Bellevue 2 in Groesbeek, recht tegenover boekhandel Bruna. Buiten de verhuizing naar de nieuwe locatie wordt er niet stilgezeten.

Jochem Coppes: 'We zijn heel blij met deze nieuwe locatie, door de verhuizing zijn we meer in het zicht komen te zitten en dat merken we aan de groei van onze klantenkring. We hebben de afgelopen tijd ook zeker niet stilgezeten. Er zijn mooie samenwerkingsverbanden ontstaan met onder andere Mol Optiek in Millingen aan de Rijn en bureau SIM uit gemeente Groesbeek/Berg en Dal. Daarnaast hadden we al een personeelslid extra; Annemieke, maar hebben we daar sinds kort een vakbekwaam personeelslid bij. We werken dus met drie audiciens. Zo kunnen we invulling geven aan de vraag van de klant op het gebied van onder andere een servicepunt in Millingen.'

Maar dat is nog niet alles; buiten deze ontwikkelingen verdiept Coppes Hoorzorg zich continue in alle ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste hoortoestellen en alles wat te maken heeft met hoorzorg. U heeft bij Coppes Hoorzorg de mogelijkheid om de allernieuwste hoortoestellen vrijblijvend uit te proberen. En heeft u uw eigen risico voor 2018 al verbruikt? Dan kunt u dit jaar nog profiteren van een vergoeding op uw hoortoestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Coppes Hoorzorg is van dinsdag - vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur bereikbaar. U kunt telefonisch een afspraak maken via 024 8445599, of breng een bezoek aan Bellevue 2 in Groesbeek. Tot horens!