(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Michael en Welmoed Stekhuizen blij met de prachtige locatie De Spil

GROESBEEK – Het is nu bijna tweeënhalf jaar geleden dat Michael en Welmoed Stekhuizen 'De Spil ' openden langs de Spoorbeek in winkelcentrum Bellevue midden in het centrum van Groesbeek.

Het horeca-stel had al 16 jaar een restaurant aan de Van Welderenstraat in Nijmegen, maar zoals het een echte Groesbeker betaamt, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en waren zij op zoek naar een locatie in Groesbeek. Toen de Rabobank in Groesbeek ging verdwijnen stond er een groot bord betreffende het nieuwe winkelcentrum Bellevue. Daar liet Michael zijn oog op vallen en na drie jaar heeft hij de knoop doorgehakt en nu tweeënhalf jaar later is De Spil al niet meer weg te denken in het Groesbeekse.

"Wij wilden een zaak waar de gast kan lunchen en dineren, en ook kan genieten van een borrel met eventueel een hapje. Wat de klandizie betreft mogen wij beslist niet klagen en zijn wij uiteraard blij dat de Groesbeekse bevolking ons heeft weten te vinden." Om het voor de gasten niet te eentonig te laten worden, vernieuwt De Spil drie tot vier maal per jaar zowel de lunch– als de dinerkaart en wordt er uiteraard rekening gehouden met seizoensproducten. Ook het terras is gezellig. Langs de rustige Spoorbeek kan men met volle teugen genieten van wat zich in het centrum van Groesbeek afspeelt. "Wij zijn bijzonder tevreden en hopen hier nog vele jaren te blijven", aldus Michael en Welmoed.