(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

E van E is helemaal klaar

voor zowel het najaar als de winter

GROESBEEK – Anja en Henk Middendorp van E van E mode aan de Dorpsstraat in Groesbeek zijn er helemaal klaar voor. Laat het najaar en de winter maar komen.

"Onze uitgezochte mode is op een haar na allemaal binnengekomen en de collectie mag er zijn", laten beiden eensgezind weten. Voor de dames zijn het vooral de warme kleuren rood-zwart, bordeaux, kobaltblauw en olijfgroen die bij E van E de scepter gaan zwaaien, zowel in het najaar als de winter. De dames kunnen altijd slagen bij E van E want van sportief tot gekleed en alles wat daar tussenin zit hangt of ligt in de rekken en schappen.

Bij de herenmode is het ruitmotief en de kleur camelbruin erg in trek. De collectie herenmode is uitgebreid van kostuums tot vrijetijdskleding. Daarnaast zijn er diverse colberts, die een draagcomfort hebben van een vest en niet te vergeten een scala aan overhemden met uiteraard alle bijbehorende accessoires. Tijdens de wijnfeesten houden Anja en Henk Middendorp een najaars- en wintershow in hun zaak aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

In totaal zullen 22 mannequins (15 dames en 7 heren) op zaterdag 29 en zondag 30 september de collectie tonen. Deze mannequins bestaan uit vaste klanten van E van E en kennissen, die zich spontaan hebben aangemeld. Op beide dagen is de inloop om 13.30 uur en rond 14.00 uur begint de modeshow. Voor een hapje en drankje zal worden gezorgd. Ook is er op beide dagen een gratis loterij waarmee onder andere een high-tea in De Wolfsberg is te winnen, alsmede diverse overige prijzen.