Afbeelding
Foto:

Bruidsbeurs Fletcher Hotel-

Restaurant Erica – Berg en Dal

BERG EN DAL - Op zondag 7 oktober zal bij dit prachtige landhuis voor de 7e keer een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd worden. Deze unieke trouwlocatie biedt veel mogelijkheden voor een complete, uitstekend georganiseerde huwelijksdag.

De sfeervolle feestzalen hebben een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van het landhuis. In de zomer biedt het park, dat volledig in bloei staat, een uniek decor voor een romantische ceremonie of feestelijke receptie. Geef elkaar het jawoord bij de grote boom of verklaar de liefde onder het sprookjesachtige witte prieel. Romantischer kan niet! Alle locaties kunnen geheel naar wens gestyled worden voor een persoonlijk tintje aan jullie huwelijksdag. Geniet vervolgens van een lekkere lunch, High Tea, een heerlijk buffet of een uitgebreid 5-gangen diner in restaurant Villa. Start de avond met een feest in de Erica zaal. Deze modern-klassieke feestzaal met hoge raampartijen, prachtige kroonluchters en royale dansvloer is uitermate geschikt voor een spetterende feestavond. Sluit de dag heerlijk af in de comfortabele bruidssuite. Kortom, bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica is alles mogelijk! Nieuwsgierig? Bezoek dan deze mooie trouwlocatie tijdens de bruidsbeurs op zondag 7 oktober van 11.00 – 16.00 uur. Er staan deze dag tal van enthousiaste leveranciers uit de trouwbranche klaar om jullie te inspireren en te informeren. Daarnaast is er een spetterende bruidsshow met verschillende verrassende optredens en live muziek.

Wanneer je je vooraf aanmeldt, ontvang je gratis de Fletcher Trouwen Shopper boordevol inspiratie en een Kras & Win kaart met een prijzenpakket ter waarde van 40.000 euro! Meer informatie staat op www.trouwenbijfletcher.nl/bruidsbeurs en meld je snel aan!