Fotolezing over Namibië in Groesbeek

GROESBEEK - Op zondag 7 oktober organiseert Helma Groenen een fotolezing op een meters groot scherm over Namibiƫ. Helma Groenen is graag in de natuur.

De eerste 25 jaar van haar leven bracht ze dan ook door aan de rand van het natuurreservaat De Bruuk en heeft ze de liefde opgebouwd voor de buitenlucht. Al wat buiten te zien is, trekt haar aandacht en de zorg hiervoor speelt ook een belangrijke rol in haar leven. Om al dit moois met anderen te delen probeert zij door middel van foto's iedereen bewust te maken van al het bijzondere van de natuur. Wij kunnen niet zonder!

Omdat ze een studie biologie heeft gevolgd en steeds leergierig blijft in alles wat erbuiten speelt weet ze er ook heel veel over te vertellen. Met haar fotografie groeit ook haar visie en krijgt ze steeds meer oog voor de details in de natuur. Maar ook de techniek wordt door ervaring steeds verbeterd.

De fotolezing vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Aanvang 11.00 uur en de toegangsprijs bedraagt twee inclusief kopje koffie of thee. Duur ongeveer 2 uur. Reserveren via info@mallemolengroesbeek.nl is mogelijk! Bekijk een voorproefje op www.wonderendernatuur.nl.

Muzikaal bedankje Ooijse Toekomst

OOIJ - Muziekvereniging Ooijse Toekomst is de leden van de Rabobank dankbaar voor hun steun tijdens de Grote Clubkasactie.

"Dank zij deze stemmen hebben we meer dan 500 euro mogen ontvangen, wat we goed kunnen gebruiken voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. Graag nodigen we de leden uit voor onze concerten, zodat men zelf kan horen hoe uw steun ons heeft geholpen. We hebben op 4 november een concert in dorpshuis De Sprong met muziekvereniging DES uit Leuth en op 16 december is de Sint-Hubertuskerk in Ooij met koor Tot Zangs uit Millingen aan de Rijn."