Opbrengst KWF-collecte

en -winkelbusjes in Millingen

MILLINGEN - De september collecte voor de kankerbestrijding heeft in Millingen aan de Rijn het mooie bedrag van 3168,25 euro opgebracht.

Wie de collectant heeft gemist kan alsnog een gift overmaken op Rabobank IBAN NL23RABO0333.777.999. ten name van KWF Kankerbestrijding in Amsterdam. De winkelbusjes die u bij diverse winkeliers tegenkomt hebben gezamenlijk het mooie bedrag van 1215,38 euro opgebracht.

"Gelukkig blijft het bedrag wat we ophalen redelijk stabiel ondanks dat mensen minder klein geld in huis hebben en men toch ook regelmatig aangeeft “collecte moe” te worden. Alle beetjes helpen…en een goede opbrengst blijft echt zo belangrijk!! Met het geld dat wordt opgehaald wordt kan er weer meer onderzoek mogelijk gemaakt worden. Onderzoek waarmee betere en minder ingrijpende behandelingen tegen kanker ontwikkeld kunnen worden.

De KWF afdeling Millingen aan de Rijn is iedereen - ook alle collectanten en winkeliers- dankbaar voor zijn of haar bijdrage aan de collecte en/of in de winkelbusjes.

Meer informatie over KWF Kankerbestrijding staat op www.kankerbestrijding .nl of bel ervoor naar 0800 0226622.