(foto: Fabienne Bonnamy)
(foto: Fabienne Bonnamy) Foto: Fabienne Bonnamy

Ellen ter Haar van + Sier heeft een bijzondere smaak die iedereen aanspreekt

GROESBEEK – Ellen ter Haar is op 30 oktober 2015 gestart met een bijzondere winkel in winkelcentrum Bellevue waar sieraden, tassen en mode accessoires te kust en te keur te krijgen zijn.

Over de naam van deze zaak is Ellen niet over een nacht ijs gegaan; samen met vriendinnen is heet uiteindelijk + Sier geworden. In eerste instantie is Ellen gestart met zoals vermeld sierraden , tassen en mode accessoires maar de laatste twee jaar en nog steeds wordt de collectie fors uitgebreid. Ook voor de modernste horloges kunnen zowel dames als heren bij Ellen van + Sier terecht. Ook de bekende merken voor zowel de sieraden als tassen heeft Ellen in voorraad zoals Karma, IXXXI, Uno50, Melano, Biba, Josh, Vendoux en niet te vergeten de IKKI horloges, die zijn bij Ellen van + Sier te vinden.

Sinds één jaar is het ook voor de mannen beslist de moeite waard om een kijkje te gaan nemen in + Sier zoals de tassen van D'Strict en Bag 2 Bag, de sieraden van Josh, Barong Barong, Karma, Diessel en Vendoux en daarnaast de TW Steel horloges. Dat Ellen een goede smaak heeft staat buiten kijf, want in haar zaak zijn alleen maar designartikelen te vinden. Ellen koopt ook alles zelf in. Na bijna drie jaar gevestigd te zijn in winkelcentrum Bellevue in het hartje van Groesbeek is Ellen ter Haar een zeer tevreden mens. Er zit nog steeds een stijgende lijn in en dat wil wat zeggen met de feestdagen voor de deur. In ieder geval Ellen is er helemaal klaar voor.