(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

De Kaaspunt Sebilla helemaal klaar voor de komende feestdagen

GROESBEEK – Als het aan Sebilla van De Kaaspunt ligt dan kunnen de feestdagen nu al komen. Haar speciaalzaak in het winkelcentrum Bellevue in het Groesbeekse centrum krijgt steeds meer weg van een verwenparadijs.

In De Kaaspunt Sebilla zijn steeds meer delicatessen te vinden uit heel Europa, waarvoor Sebilla met regelmaat beurzen bezoekt in binnen– en buitenland. Ook heeft De Kaaspunt Sebilla de laatste jaren naam gemaakt met het verzorgen van pakketten, niet alleen voor Sinterklaas of kerst maar ook voor verjaardagen of feesten zijn de pakketten van Sebilla zeer in trek.

Jaarlijks gaan er honderden pakketten naar cliënten in Groesbeek en de gehele regio. Deze pakketten zijn er te kust en te keur te verkrijgen, van klein tot groot en in vrijwel elke prijsklasse. Het is wel raadzaam de pakketten voor Sinterklaas en kerstmis tijdig te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Ook staat De Kaaspunt Sebilla bekend om de vers gesneden vleeswaren en uiteraard om de ruime sortering binnen– en buitenlandse kazen en niet te vergeten de diverse soorten harde worsten, eveneens uit binnen– en buitenland voor bij de borrel, evenals de versgebrande noten in alle soorten.

Voor de wijnen staat Sebilla ook bekend en sinds kort heeft Sebilla er een delicatesse bij te weten 'De Bierkaas', gemaakt met bier van Brouwerij D'n Drul, die het bier 'Sgoer' en 'Eloy' daarvoor hebben geleverd aan de kaasmakerij, die er op haar beurt Groesbeekse Bierkaas van heeft gemaakt. Over enkele weken komt Sebilla met een primeur voor Groesbeek te weten 'Groesbeeks Roem' een kaas die tien maanden gerijpt is en smaakt naar oude kaas met een zoetje. Die kaas is alleen verkrijgbaar bij de Kaaspunt Sebilla. Eén ding is in ieder geval zeker: De Kaaspunt Sebilla heeft passie voor lekker eten.