Een deel van de spelersgroep. (foto: Marco Schoofs)
Een deel van de spelersgroep. (foto: Marco Schoofs) Marco Schoofs

Den Zuuten Ienval speelt zeven voorstellingen

GROESBEEK - In november speelt toneelvereniging Den Zuuten Ienval weer haar jaarlijkse voorstellingen. En dit jaar speelt de vereniging zelfs zeven keer! Met de komedie Ho-tel-de-bo-tel brengt de cast weer een bijzondere voorstelling ten tonele.

Hotel De Wijde Blick dankt zijn naam al twintig jaar aan het prachtige landschap in de omgeving. Het eersteklas hotel staat op het punt om van eigenaar te veranderen. Receptionist Joost beschouwt het als zijn hotel. Hij heeft de moeilijke taak om het de gasten naar de zin te maken. Dat valt niet mee, want hij voert voortdurend strijd met het andere personeel die zich teveel inlaten met de gasten. En die zijn er volop. De zakenman met zijn veel te jonge vriendin, de overbezorgde moeder met haar zoon, het wereldvreemde boerenechtpaar en twee vakantievierende meiden, op zoek naar een rijke vent.

Als vreemde vogel Vincent dan nog een bonte avond eist wordt het Joost allemaal teveel. Maar hij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Het wordt weer een avond waarop menig lachsalvo door de zaal gaat. Met veel onverwachte verwikkelingen.

De premièrevoorstelling vindt plaats op zondag 4 november (19.00 uur). Verder wordt er gespeeld op vrijdag 9 en zaterdag 10 november (20.00 uur), op zondag 11 november om 14.00 uur (matinee) en om 19.00 uur. De laatste twee voorstellingen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 november (20.00 uur). De speellocatie is zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Kaarten kosten negen euro en kunnen gereserveerd worden via www.denzuutenienval.nl of via de reserveerlijn: 024 3578390.