KBO-informatiemiddag over horen

GROESBEEK – Op donderdagmiddag 25 oktober houdt KBO Groesbeek de Horst een informatiemiddag met als thema horen verzorgd door Coppes Hoorzorg uit Groesbeek.

De middag wordt gehouden in De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek aanvang 14.00 uur. De zaal van De Mallemolen is overigens al om 13.30 uur geopend. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een kopje koffie of thee.
Als je ouder wordt gaat het gehoor achteruit, daarom heeft het bestuur van de KBO Groesbeek / De Horst gemeend een middag te organiseren waarin het 'horen' centraal staat.

Voor de pauze zullen de volgende onderwerpen worden toegelicht: De werking van het oor en waarom we slecht gaan horen wanneer we ouder worden; Slechthorendheid: wanneer merk je dat je slecht gaat horen; Wat is er aan te doen?; Hoortoestellen en aanvullende apparatuur worden besproken; Hoe werkt een ringleiding; Het audiogram en vergoedingen; De 'hoor-test .

Met een Power Point presentatie zal alles worden toegelicht. Daarnaast zullen diverse apparaten worden getoond. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en tevens kan er ook een hoor test worden afgenomen. Uw gehoor is belangrijk, dus kom horen welke mogelijkheden er zijn om iedereen goed te horen. Iedereen is op deze informatiemiddag welkom, de entree is gratis.