Afbeelding
Foto:

Zalmpodium presenteert deSusio

MILLINGEN - Zalmpodium presenteert de Susio op zondag 7 oktober om 14.00 uur in het Kerkje Zalmstraat in Millingen aan de Rijn.

De bezoeker wordt mee teruggenomen naar het 'croonerstijdperk. Denk hierbij aan de grote amusementsclubs van de jaren '50 en '60 in New York, Chicago en Las Vegas met daarbij de namen van Frank Sinatra,Sammy Davis jr en Dean Martin. Hun liedjes klinken nog altijd echt als muziek in onze oren. Dat komt ook omdat ze vaak heel ontspannen gebracht worden met een zachte, lage stem.

Willem Beekhuizen zingt op deze middag door hem naar het Nederlands vertaalde, bekende en minder bekende klassiekers van al eerder genoemde zangers. Marko van den Boom op piano en Hans Verwimp op bas zetten de kracht en energie van een bigband om in een muzikale entourage waarin ruimte is voor zowel uitbundigheid als intimiteit.

DeSusio speelt romantische, tragische, komische Nederlandstalige 'croonermuziek' over geluk,relaties, narigheid en de zelfkanten van de liefde. De entree is gratis, maar zoals gewoonlijk zal aan het eind de mooie zwarte hoge hoed zijn rondje maken. Komt op tijd…want "Vol is vol", zei de pastoor!