Inschrijving voor tweede editie

Groesbeekse Kwis

GROESBEEK – Iedereen zal het al wel gedacht hebben dat De Groesbeekse Kwis – naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar – een vervolg zou gaan krijgen en dat is juist. De tweede editie zit eraan te komen. Deze populaire kwis wordt gehouden op zaterdag 24 november maar de inschrijving is al op zondag 7 oktober van 15.00 tot 19.00 uur in café De Comm aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Vorig jaar werd de aftrap gedaan van dit jaarlijks terugkerend evenement. Alle deelnemer(ster)s waren bijzonder tevreden over de opzet en de gehele verzorging van deze kwis. De organisatoren Hans Verhoeven (initiatiefnemer), Fred Sanders, Andrew Helder, Wilma en Theo Giesbers, Willy Claus en Joop Verstraaten zijn al enkele maanden druk in de weer om er opnieuw een groot spektakel van te maken.

De teams kunnen zich op zondag 7 oktober tegen betaling van vijftien euro inschrijfgeld per team inschrijven, waarbij ze een bewijs van deelname ontvangen met een joker waarmee extra punten behaald kunnen worden tijdens de kwisavond. De deelnemers kunnen zaterdagavond 24 november het kwisboek ophalen eveneens in café De Comm. De teams zullen ongetwijfeld de opdrachten onder elkaar verdelen en aan de slag gaan op een voor hen eigen locatie. Het kwisboek moet op dezelfde avond om 23.15 uur zo compleet mogelijk ingeleverd worden. Ook zullen teamleden op die avond op pad moeten voor het vervullen van de 'Geheime Opdracht'. Alle middelen zijn toegestaan om de vragen in het kwisboek zo goed mogelijk te beantwoorden.

De vragen gaan niet alleen over Groesbeek maar er zullen ook algemene vragen in het kwisboek voorkomen. Het is raadzaam om iemand met kennis over Groesbeek in het team op te nemen. Naast de eeuwige roem staat er voor de winnaars ook het prijzengeld op het spel. Voor meer informatie omtrent De Groesbeek Kwis kan men www.groesbeeksekwis.nl raadplegen.
Zaterdagavond 15 december wordt in zaal Verploegen aan de Pompweg de uitslag bekend gemaakt waar de drive-in deejays Push In voor de muzikale omlijsting zorgdragen. De Bruin & Co -de winnaars van afgelopen jaar- zullen ongetwijfeld pogingen ondernemen om de wisselbokaal weer mee naar huis te nemen.