(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Jann Concept Store heeft voor elk wat wils

GROESBEEK – Ondanks dat Jeanette de Veer – Philipse pas één jaar haar bijzondere winkel 'Jann Concept Store' in winkelcentrum Bellevue heeft geopend, heeft Jeanette nu al een vaste klantenkring opgebouwd.

Jeanette had haar oog al eerder op het pand in Bellevue langs De Spoorbeek laten vallen, voordat ze de knoop doorhakte. "Ik kan in dit pand mijn creativiteit ruimschoots kwijt", laat Jeanette weten en dat is ook duidelijk zichtbaar als men haar zaak binnen stapt. In de Jann Concept Store vindt men bijzondere dameskleding, een babyhoekje, woonaccessoires en planten. Als de klanten de winkel binnenstappen, worden ze al ontvangen op een lekkere bakkersgeur, want dagelijks wordt in haar zaak vers appelgebak en diverse soorten cake gebakken. Deze gerechten smaken voortreffelijk bij de bekende Italiaanse koffie Illy.

Jann Concept Store staat ook bekend om de talloze cadeaus voor iedere gelegenheid: van kussens tot glaswerk van het bekende merk Zusss, waarvan zij alles in huis heeft tot zelfs dameskleding toe van dit bekende merk. Voor de vintage (antieke spullen zoals zilveren lepeltjes, kop en schotels en dergelijke) -die men her en der in de winkel van Jeanette aantreft- gaat zij eenmaal in de zes weken naar grote markten in zowel Frankrijk als Engeland. Als je bij Jeanette de winkel binnenstapt, kom je steeds weer voor verrassingen te staan: het is altijd anders, iedere week verandert er iets.