(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Henk Heijs van Eye Wish:

al 32 jaar ervaring als opticien

GROESBEEK – Liefst 32 jaar - heeft Henk Heijs van de huidige Eye Wish opticiens in het winkelcentrum Bellevue – ervaring als opticien. Henk is 32 jaar geleden begonnen met de zaak 'De Brillenmaker' in de Burgemeester Ottenhoffstraat in Groesbeek.

In 1998 sloot Henk zich aan bij de landelijke organisatie 'Het Huis' en werd in 2012 franchise-ondernemer bij de eveneens landelijke organisatie 'Eye Wish'. In de brillenwereld is er veel veranderd, volgens Henk, maar de kwaliteit en service is bij Henk hetzelfde gebleven of zelfs nog uitgebreid. Want nog steeds is de service naar de klanten toe belangrijk; service staat bij Henk hoog in het vaandel. Als er iets aan een bril mankeert of kapot gaat, probeert Henk als het kan kosteloos of tegen de kostprijs te repareren. Echter, bij titaanbrillen is dat moeilijker; die moeten opgestuurd worden omdat die met laser behandeld moeten worden. "Ook daarbij breng ik alleen de kostprijs in rekening", laat Henk weten.

De bril is de laatste jaren een modeartikel geworden. Toen de contactlenzen hun intrede deden, dacht iedereen dat die de brillen zouden verslaan. Het tegendeel is bewezen, de brillen blijven populair. De klanten van Eye Wish kunnen in de winkel van Henk kiezen uit honderden monturen voor jong en oud. Naast de talloze brillen heeft Henk ook zonnebrillen op sterkte in zijn zaak en niet te vergeten de computerbrillen, die de laatste jaren een enorme vlucht hebben genomen.

Ook voor een deskundige oogmeting kan men bij Henk van Eye Wish terecht daarvoor kan met gewoon de winkel inlopen Bellevue 74 of telefonisch een afspraak maken: 024 3972551.