Afbeelding
Foto:

Cursus: Gowin voor vrouwen die meer grip op zichzelf willen krijgen

GROESBEEK - Binnenkort organiseert Indigo, de cursus Gowin voor inwoners van gemeente Berg en Dal. Gowin heeft al doel het welzijn van vrouwen te vergroten.

Wat je leert in deze cursus zijn positieve ervaringen die je in kunt zetten in het dagelijks leven waardoor je meer grip op jezelf kunt krijgen en daardoor meer plezier ervaart. Je staat daardoor fijner in het leven.

We praten over het onderwerp en doen verschillende oefeningen om ervaring mee te krijgen. De thema die we in de cursus doorlopen zijn: G Gemak en gezondheid, O Omgeving en erbij horen, W Waar je goed in bent, I Inzet en actie, N Naasten en dierbaren.

"Het eerste uur gaan we praten over de onderwerpen. Twee uur is bewegen onder leiding van Marjan Schijf bij Op den Heuvel, Ericastraat 39 Groesbeek op maandag 5, 12, 19, 26 november, 3 en 10 december steeds van 10.00-12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag aanmelden van te voren in verband met maximaal aantal plaatsen bij Indigo Preventie: 026 3124483 of info@indigogelderland.nl."