Omroep Berg en Dal op zoek naar vrijwilligers met affiniteit in techniek

BERG EN DAL – Omroep Berg en Dal is naarstig op zoek naar leergierige vrijwilligers die affiniteit hebben in de techniek. Deze leergierige vrijwilligers kunnen op deze manier de wereld van de lokale omroep ontdekken en helpen daarmee gelijk de omroep.

Omroep Berg en Dal is een lokale omroep met ruim honderd enthousiaste vrijwilligers die radio- en tv-uitzendingen maken voor en over de gemeente Berg en Dal. Door de fusie van de lokale omroepen van Millingen (WMF) en Groesbeek (Omroep Groesbeek) tot Omroep Berg en Dal zijn de technische werkzaamheden enorm toegenomen en om die reden is het technische team op zoek naar uitbreiding.

Wat kan de vrijwilliger bij de omroep doen? Heel veel! Het belangrijkste is dat de vrijwilliger affiniteit en interesse heeft in de audio- visuele techniek (radio en televisie) of kennis van ICT heeft. Hierbij kan men denken aan: Ondersteunen van de gebruikers op ICT vlak; Het opbouwen en afbreken van de locatiestudio; Het technisch mogelijk maken van de uitzendingen van Omroep Berg en Dal; Het verhelpen van kleine storingen.

Indien men interesse heeft kan er gekeken worden waar de interesses liggen waarna getracht zal worden daar aan tegemoet te komen. "Je hoeft niet alles te kunnen omdat men veel al doende kan leren. Lijkt het je wat en wil je eens komen praten stuur dan een berichtje, waarin je jezelf kort voorstelt naar vacature@omroepbergendal.nl."