(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Voor de feestdagen ben je

bij de Hema op het juiste adres

GROESBEEK – De Hema-vestiging in winkelcentrum Bellevue in Groesbeek is het juiste adres voor de inkopen voor de komende feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas en kerstmis, laat filiaalmanager Marga Slaats weten.


Voor Halloween zijn er momenteel verkleedpakjes, lampions, lampionstokjes en diverse versieringen voorradig.
Voor Sinterklaas is een hele wand ingericht met chocoladeletters van luxe tot origineelste en van groot tot klein. Momenteel zijn alle letters van het alfabet van A tot Z verkrijgbaar. Het is verstandig om nu al chocoladeletters te kopen om teleurstelling te voorkomen, aldus Marga Slaats. Ook strooigoed en cadeaus voor mannen en vrouwen alsmede surprise-artikelen zijn ruimschoots aanwezig evenals de originele verpakkingen van tasjes en zakjes en dergelijke. Binnenkort is er ook weer het aantrekkelijke houten speelgoed weer verkrijgbaar waar de Hema bekend om staat. Naast de tafelversieringen en handpoppen van Sinterklaas en Pieten zijn er ook Sinterklaas en Pieten pakken voor de kinderen zodat de Sint een warm onthaal krijgt in Groesbeek.


Kerstmis
De Hema staat er al jaren om bekend dat het winkelbedrijf versieringen in huis heeft voor zowel de kerstboom, de woning en de eettafel. Met serviesgoed en serveerschalen van de Hema maak je ook een goede beurt dit te samen met de feestkaarsen, die in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Voor feestelijke panty's en feestelijke kleding voor de kinderen kan men ook terecht bij de Hema. Als Sinterklaas weer is vertrokken komt er weer een grote sortering bonbons en kerstzoetwaren is men bij de Hema in winkelcentrum Bellevue op het juiste adres.

De Hema is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Voor de komende feestdagen is de Hema extra geopend op een drietal koopzondagen: zondag 2, zondag 16 (tijdens de kerstmarkt) en zondag 23 december van 12.00 tot 17.00 uur.