(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Primera de speciaalzaak voor cadeaus, leeswaren, kantoorartikelen en loten

GROESBEEK – De Primera winkel van Peter en Anita Peters, 't Hart van Groesbeek in winkelcentrum Bellevue is al veertien jaar naast tabaksartikelen een cadeauwinkel geworden voor elk wat wils. Nu het jaar eindigt is er een groot assortiment agenda's, kalenders en planners aanwezig.

Binnenkort wordt er ruimte in de winkel vrijgemaakt voor de Hallmark kerstkaarten. Maar met Sinterklaas en kerstmis voor de deur zijn er te kust en te keur cadeauartikelen verkrijgbaar voor een schappelijke prijs dus voor iedereen beschikbaar. Ook voor het maken van pasfoto's staat het team van Primera voor de klanten dagelijks klaar. Primera is in Groesbeek ook het adres voor het kopen van staatsloten, lotto, krasloten en niet te vergeten de december krasloten, die nu al verkrijgbaar zijn. Bij Primera in winkelcentrum Bellevue zijn inmiddels al prijzen gevallen van 10.000 en 100.000 euro.

Door de maatregelen op de verkoop van tabaksartikelen opgelegd door de regering zijn tabaksspeciaalzaken genoodzaakt alternatieve producten te verkopen en bij Primera Groesbeek is dat niet zonder succes te noemen. Primera is ook dit jaar weer in de prijzen gevallen. Onlangs ontving Primera de publieksprijzen in de categorie cadeau, leeswaren en kantoorartikelen. Daarvoor danken zij de klanten voor het uitbrengen van hun stem. Momenteel kunnen de klanten nog stemmen op Primera.nl voor de beste winkelketen van Nederland.

Primera Bellevue is geopend op maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 18.00 uur, vrijdag 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.