(foto: eigen foto)
(foto: eigen foto)

+Sier te klein tijdens Ladies Night in Groesbeek

GROESBEEK - Speciaalzaak +Sier in winkelcentrum Bellevue was vrijdagavond te klein tijdens de eerste Ladies Night. Het idee kwam van eigenaresse Ellen ter Haar om deze te organiseren en het bleek een schot in de roos.

Tussen 19.00 en 22.00 uur hebben ruim tweehonderd klanten uit de hele regio een bezoek gebracht aan de speciaalzaak in sieraden, horloges, tassen en mode-accessoires van de bekende merken Melano, Bag2bag en Uno de 50. Alle merken sieraden werden gepresenteerd en toegelicht. De klanten werden bovendien in de watten gelegd met hapjes en drankjes.

Daarnaast profiteerden de bezoekers fikse kortingen. Zo kreeg iedereen bij aankoop van een artikel een gratis goodiebag en bij aankoop van een Melano sieraad ontvingen de cliënten een cadeau van 29,95 euro. Verder kregen de cliënten op de gehele collectie in de winkel tien procent korting. Ellen ter Haar had wel verwacht dat het druk zou gaan worden en had elf personeelsleden ingezet om de klanten cliënten te kunnen helpen. Echter, dit waren er nog te weinig, want op een gegeven moment stonden er enkele rijen voor de kassa om te kunnen afrekenen. Gezien het grote succes van deze eerste ladiesnight komt er ongetwijfeld het volgend jaar een tweede bij + Sier aan Bellevue 8 in Groesbeek.