(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks)

KBO Beek biedt leden voordeel

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari 2020 genieten van alle voordelen die het lidmaatschap brengt, voor maar dertig euro.

Belangenbehartiging, de KBO Beek is een afdeling van de landelijke KBO-PCOB, dus u bent zowel op plaatselijk, provinciaal en landelijk bijzonder goed vertegenwoordigd, welzijn, veiligheid, pensioen en AOW staan hoog in het vaandel. KBO Beek is zéér actief, veelzijdig, flexibel, kleurrijk,een seniorenvereniging voor alle gezindten en seksuele geaardheid, politieke kleur,een open gezellige club, die een brede kijk heeft op de samenleving. "De KBO Beek is er niet alleen voor jou maar zeker ook met jouw buren, vrienden en kennissen, samen wordt het nog gezelliger om deel te nemen."

"Juist nu lid worden van de KBO Beek loont zich dubbel en dwars. Buiten onze alom bekende activiteiten zoals educatie, thema`s over allerlei zaken die de senior aan gaan, diverse sporten, binnen en buiten, dansvormen krijgt u korting bij verschillende ziektekosten, telefonie en elektra maatschappijen. Er is de mogelijkheid gebruik te maken van de service- en juristentelefoon. Uw eigen KBO-PCOB klantenservice helpt u graag verder via 085 4863364, of een mail sturen naar; klantenservice@kbo-pcob-voordeel.nl. En in onze gehele gemeente heeft u met onze KBO Beek pas korting bij meer dan vijftig winkeliers en bedrijven. KBO Beek is sponsor van uw portemonnee. KBO Beek, al meer dan 67 jaar, de educatiefste, gezelligste en sportiefste seniorenvereniging van Beek, daar wilt u toch ook bijhoren."