Harald en Margot. (foto: Joop Verstraaten)
Harald en Margot. (foto: Joop Verstraaten)

Tweemaal per jaar geslaagde mediumavond

GROESBEEK – Tweemaal per jaar worden er in het Groesbeekse Culturele Centrum De Mallemolen Mediumavonden gehouden door Harald Roelofs en Margot. Harald is in zijn dagelijks leven journalist en is daarnaast een bekende spiritueel werker in Amsterdam. Margot is al van jongs af aan paragnost en is woonachtig in Mook.

Vrijdagavond was het tweetal actief in De Mallemolen waar zo'n 30 mensen de Mediumavond hebben meegemaakt. "Het was prettig werken vanavond", liet Margo na afloop weten. "De vorige keer zat de zaal stampvol, maar nu konden we meer kwaliteit aan de mensen bieden. De opkomst is steeds afwisselend, maar dit is gewoon prettig werken."

Harald werkt met energie die vanuit zijn handen vanzelf naar de plekken in het lichaam worden getrokken waar heling nodig is. Zo is hij hier en zo is hij daar in de zaal. Terwijl Harald bezig is, krijgt hij beelden door die belangrijk zijn voor mensen in de zaal. Het is frappant dat die beelden vaak in overeenstemming zijn wat Margot op dat moment door krijgt ook in De Mallemolen. Margot heeft ook contacten met mensen die overleden zijn en dat is vaak belangrijk voor het oplossen van problemen. Verder heeft Harald in de zaal van De Mallemolen korte healingen gegeven aan aanwezigen die het nodig hebben en er uiteraard open voor staan om dit te ontvangen, terwijl Margot boodschappen doorgeeft vanuit de spirituele wereld. Enkele aanwezigen hadden foto's bij zich van dierbare overledenen en waren verbaasd over hetgeen Margo erover te vertellen had. De zaal was verlicht met op iedere tafel waxinelichtjes, die een speciale sfeer creëerden.