Afbeelding
Foto:

Vroegere tijden herleven in restaurant 't Koeskeshuus

PLASMOLEN – Na een periode verhuurd te zijn geweest is Restaurant 't Koeskeshuus weer terug in eigen handen. Gastheer en kok Willem Hofs heet u van harte welkom in het vertrouwde restaurant waar hij samen met moeder Antoinette en vader Wil langzaamaan het restaurant weer terug brengt naar de sfeer zoals deze er vroeger altijd al was.

'Eerlijke' gerechten met ingrediënten uit eigen streek op traditionele wijze bereid; dat is waar 't Koeskeshuus naam mee heeft gemaakt. Vroeger, toen Wil en Antoinette Hofs aan het roer stonden, stelden gasten het altijd erg op prijs dat er 'gewoon' schaaltjes met diverse garnituren op tafel werden geserveerd. 'En dat wil men het liefst weer terug, dus dat doen we!', vertelt Antoinette enthousiast. 'We veranderen met de tijd mee en naar wat de wensen van onze gasten zijn. Men wil graag dat het zoals vroeger wordt, dus ook het interieur wordt beetje bij beetje aangepast om weer de warme, bijzonder sfeervolle uitstraling van weleer terug te brengen'.

Voor, aan de straatkant, is nu nog een apart gedeelte van het restaurant, maar dat gaat een gezellige loungeruimte worden waar bij de haard heerlijk kan worden genoten van een aperitief of waar nog lekker kan worden nagetafeld onder het genot van een borreltje. In het restaurantgedeelte achter, is ook een behaaglijke haard aanwezig. De tafels zijn keurig gedekt met wit linnen en toch geeft het geheel een huiselijk gevoel. Het wildseizoen is begonnen, komt u heerlijk genieten bij 't Koeskeshuus? Ook beide kerstdagen geopend vanaf 14.30 uur. Reserveren kan via Facebook en www.t-koeskeshuus.nl of bel vanaf 12.00 uur: 024-6962181 't Koeskeshuus vind u aan de Witteweg 12 in Plasmolen. U bent van do. t/m ma. vanaf 17.00 uur van harte welkom!