Familie Hallmans. (foto: Topic)
Familie Hallmans. (foto: Topic) Topic

Bij-zondere plek in Heumen

HEUMEN - Het familiebedrijf Imkerij Immenhof en is een bij-zondere plek verborgen in gemeente Heumen. Imkerij Immenhof is een zorgboerderij waar al sinds 1980 de bijen zorgen voor honing en natuurproducten van hoge kwaliteit.

In de winkel kun je het gehele jaar terecht voor diverse bijenproducten zoals heerlijke honing, stuifmeel, propolis, koninginnegelei en cadeautjes. Boek een rondleiding voor een gezellig uniek uitstapje en ervaar de bijzondere wereld van de bijen. Of bezoek het nieuwe terras tijdens een wandeling of fietstocht. Je kunt heerlijk genieten op het terras tussen de tropische planten onder genot het van een biologische kop koffie, thee, zelfgemaakte limonades, sappen, tosti’s en gebak.

Ook is een high tea in de Balinese tuin of een lunch op ons terras op afspraak mogelijk. Kom langs en laat je verrassen! Wilt u op uw gemak rondlopen door de tuinen van Immenhof, dan kan dit door middel van een Bed Bij Breakfast-overnachting. Een Aziatisch ingericht vrijstaand huisje op het terrein.

Openingstijden winkel:

Wintertijd: woensdag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur.

Zomertijd: woensdag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur.

Openingstijden Terras (Vanaf half mei t/m half okt.): woensdag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur. Zondag van 11.00-18.00 uur.

Adres: Rijksweg 224, 6582 AB Heumen. Kijk op de website voor alle informatie over de rondleidingen, de webshop en de Bed & Breakfast mogelijkheid op het unieke terrein van familie Hallmans (www.imkerij-immenhof.nl).