Winterlidmaatschap bij tennisvereniging De Oorsprong

REGIO - Tijdens de wintermaanden tennissen voor veertig euro bij tennisvereniging De Oorsprong.

Dit winterlidmaatschap is interessant voor bijvoorbeeld voetballers tijdens de winterstop, of voor wie wil bekijken of tennis een leuke sport is. Je kunt dan het hele winterseizoen tennissen van november tot en met februari (niet bij besneeuwde banen of opdooi).

Een winterlidmaatschap geeft echter géén recht op een KNLTB-pas; je kan dus niet meedoen aan officiële toernooien. Voor het overige gelden dezelfde spelregels als die bij de vereniging van kracht zijn met betrekking tot afhangen, racketavonden en dergelijke. Meer informatie: ledenadministratie@tvdeoorsprong.nl.

Website-beheer gezocht!

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt in gemeente Berg en Dal brengt vrijwilligers en vrijwilligersplekken bij elkaar. Hiervoor is een mooie vacaturebank waar iedereen in kan kijken.

Het steunpunt helpt bewoners met zoeken naar de vacature die het best bij de persoon past. Daarna bemiddelt het steunpunt de vrijwilliger naar de organisatie.

Wekelijks staan er nieuwe vacatures op de website en reageren vrijwilligers op deze vacatures. Om de website optimaal te laten werken is het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn op zoek naar een vrijwilliger die twee dagdelen in de week de website wil beheren. Van belang is: voldoende Nederlandse taalvaardigheid; basisvaardigheden computers; afspraken nakomen

Het Vrijwilligerssteunpunt biedt de mogelijkheid tot scholing door het Regionale netwerk en mogelijkheid tot kleine maandelijkse vrijwilligersvergoeding. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl of naar lisanne.bron@fortewelzijn.nl.