Ons Genoegen onderweg naar concours in Zutphen

MILLINGEN - Voor het orkest van fanfarekorps Ons Genoegen breekt zondag 18 november om 16.35 uur het uur van de waarheid aan. Op dat tijdstip laten de muzikanten onder leiding van dirigent Jurgen Nab horen of de inspanningen van de afgelopen maanden het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Het MBGF concours in Zutphen is een groots opgezet tweedaags evenement waar orkesten uit het gehele land op verschillende niveaus met elkaar de muzikale strijd aangaan.

Op het concours komt Ons Genoegen uit in de hoogste afdeling en voert de fanfare twee werken uit: Concerto for Fanfare Band van componist Harrie Janssen en Excalibur van de componist Jan van der Roost. Ter voorbereiding op het concours zal het orkest een concert geven.

Dit try-out concert vindt plaats op zondag 11 november in samenwerking met OBK Westervoort. De link om OBK Westervoort te benaderen was al snel gelegd, aangezien zij ook deelnemen aan het blaasmuziek concours in Zutphen. Aanvang concert 14.00 uur in schuttersgebouw OEV in Millingen aan de Rijn.

Voor supporters die het optreden van Ons Genoegen willen meebeleven bestaat nog de mogelijkheid om met de bus mee te reizen. Het vertrek is 13.00 uur vanaf het verenigingsgebouw. De kosten zijn tien euro per persoon (tot en met 12 jaar vijf euro).

Opgeven kan bij Wendelien Janssen: secretariaat@fanfarekorpsonsgenoegen.nl /06 15621962.