Cenakelkerk Heilig Landstichting.
Cenakelkerk Heilig Landstichting.

'Poppy' concert

HEILIG LANDSTICHTING - Op zondag 11 november verzorgt het Nationaal Bevrijdingsmuseum een 'poppy' concert in de Cenekalkerk in Heilig Landstichting in samenwerking met de Politiekapel Gelderland-Zuid, zangeres Majorie Ceulemans-Scholtz en singer-songwriter Maarten Peters.

Het concert staat in het teken van ‘vrijheid en vrede’ en wordt gegeven ter gelegenheid van Klaproosdag: een jaarlijkse herdenking ter ere van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Dit jaar is dat precies 100 jaar geleden. Het repertoire bestaat uit schitterende muziekstukken en zang die betrekking hebben op de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de actualiteit. Stemmen uit het verleden komen tijdens het concert tot leven door middel van historische brieven.

De Cenakelkerk aan de Pastoor Rabouplein 1 in Heilig Landstichting is open vanaf 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. De entree bedraagt tien euro per persoon. De Museumkaart is niet geldig.

De voorverkoop start op maandag 29 oktober bij het Nationaal Bevrijdingsmuseum aan de Wylerbaan 4 in Groesbeek. Het is mogelijk om kaarten aan de kassa van het museum te kopen of om alvast kaarten te reserveren: telefonisch via 024 3974404 of per mail via info@bevrijdingsmuseum.nl. De kaarten liggen dan klaar in de kerk voor aanvang van het concert. Ook voorafgaand aan het concert is er nog de mogelijkheid om kaarten te kopen in de kerk.