Afbeelding

Kringloopwinkel Vintage and More

populair bij een breed publiek

HEUMEN – Niet alleen klanten met een wat 'kleinere' portemonnee, maar juist ook steeds meer klanten die bewust nadenken over duurzaamheid, bezoeken graag de ruim opgezette kringloopwinkel Vintage and More. De uitspraak: 'Geef tweedehands een tweede kans' is weer helemaal hip!'

Het is ruim vier jaar geleden dat Bert de Haas op het industrieterrein Sluisweg de Kringloopwinkel Vintage and More is opgestart en de ruimte wordt nu al wat krap. Het is er druk en dat is niet zo vreemd, want er worden alleen goede tweedehands spullen verkocht. 'We nemen alleen goed verkoopbare spullen aan waar niets aan mankeert', legt Bert uit. Van meubels en servies tot kleding en elektrische apparatuur, het assortiment is groots.

De winkel met twee verdiepingen is zeer overzichtelijk en zeker niet 'stoffig en suf', zoals weleens wordt gedacht. Alles is schoon en netjes geordend waardoor het prettig winkelen is en er is altijd wel iemand die u kan helpen. In totaal werken er zo'n 85 medewerkers bij Vintage and More, onder wie een aantal vrijwilligers, en nog meer hulp is welkom!

Kom eens langs voor informatie over de vele mogelijkheden. Eugène de Haas, winkelmanager, neemt daar graag even de tijd voor. 'We zijn een stichting en bieden ook plaats aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt', legt Bert uit. Bij Vintage and More werken dan ook cliënten van Pluryn en RIBW. Wie je ook bent, welke achtergrond je ook hebt, bij Vintage and More is iedereen gelijk. Meer weten? Kijk op www.vintageandmore.nl voor de openingstijden en wanneer er goederen gebracht kunnen worden. Laten ophalen kan ook. Vintage and More is gevestigd aan de Bolder 18B in Heumen (024 7610057).