Old Stars Groesbeek: voetbal voor senioren

GROESBEEK -Donderdag 22 november om 13.30 uur is er een informatiemiddag voor senioren die meer willen weten over Old Stars in Groesbeek.

Initiatiefnemers seniorenbeweegcoach Marian Schijf en fysiotherapeut Frank Ermers vertellen samen met enkele Old Stars van onder andere Juliana '31 graag over hun ervaringen vanuit de praktijk.

Old Stars is een actief voetbalspelletje voor senioren dat al bij diverse voetbalverenigingen in de regio wordt gespeeld. Naast het voetbalspelletje staan gezelligheid en elkaar ontmoeten centraal. Old Stars wordt gespeeld op een klein veld met kleine goals. De bal blijft onder de knie, er mag niet worden hardgelopen en er worden geen slidings gemaakt. Om deel te nemen aan Old Stars Groesbeek is lidmaatschap van een voetbalvereniging of voetbalervaring niet nodig. Beleef in een ongedwongen sfeer het voetbalspel met andere leeftijdsgenoten.

Senioren uit Groesbeek en directe omgeving die meer willen weten over dit leuke voetbalspelletje zijn donderdag 22 november welkom in de kantine van Groesbeekse Boys aan de Sint-Antoniusweg. Bij voldoende interesse start dinsdag 27 november om 11.30 uur de eerste training onder deskundige begeleiding in sporthal Heuvelland. "Lukt het niet om naar de informatiemiddag te komen, maar wil je wel mee gaan spelen? Bel dan naar Marian Schijf 06 13260571 of naar Frank Ermers 06 10299103."