(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Twee vrijwilligers bij De Treffers

nu leden van verdiensten

GROESBEEK – Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond vrijdagavond bij de Groesbeekse voetbalvereniging De Treffers heeft voorzitter Bert Janssen twee vrijwilligers benoemd elk tot lid van verdiensten van De Treffers.

Het betreft de 59-jarige Albert van de Poll, die twintig jaar binnen de jeugd van De Treffers actief is. Daarvan heeft Albert tien jaar als bestuurslid van het jeugdbestuurzitting gehad. Albert is tevens al vele jaren wedstrijdsecretaris en contactpersoon voor de trainers en leiders van de vereniging. Ook zorgt hij met regelmaat voor vernieuwingen van allerlei aard binnen de vereniging. Onlangs wachtte Albert nog een flinke uitdaging toen 140 nieuwe leden zich aanmeldden bij De Treffers (normaal zijn dat er zo'n 30 per jaar). Hij heeft ze alle veertien elftallen onderdak binnen de vereniging kunnen geven. Albert ontving de oorkonde behorende bij de lid van verdiensten, terwijl zijn echtgenote Johanna in de bloemetjes werd gezet.

Vervolgens werd Jan Wijers (52) benoemd tot lid van verdienste omdat Jan al 1tien jaar het jeugdvoorzitterschap met verve vervuld. Daarvan heeft hij ook nog vier jaar in het dagelijks bestuur van De Treffers gezeten. Jan is tevens coördinator van de kleding, materialen en de scheidsrechters, die De Treffers in eigen opleiding heeft. Daarnaast is Jan de grote spil achter de jaarlijkse bloemenactie en het succesvolle veilingdiner. Verenigingsbreed voert Jan diverse overige taken uit. Overigens zijn hele gezin is binnen De Treffers actief. Naast de oorkonde ontving zijn vrouw Nicole een fraai boeket bloemen.

Voorzitter Bert Janssen stak de loftrompet uit over deze twee vrijwilligers, want zonder vrijwilligers kan ook De Treffers niet verder zo liet hij weten. Gezien het applaus van de volle kantine was iedereen het met de benoeming van deze twee leden van verdiensten het eens.