Nenini. (foto: Ineke Jacobs)
Nenini. (foto: Ineke Jacobs) Ineke Jacobs

Nenini bestaat 20 jaar!

BEEK - "November '98 ben ik, Ineke Jacobs, in Beek-Berg en Dal Nenini begonnen met een winkel met tweedehands kwaliteitskleding en originele kadootjes."

"Inmiddels zijn we verhuisd naar een groter pand waar we twee verdiepingen hebben en een kapsalon in de winkel. We hebben een ruim aanbod van dames- en herenkleding. Wij selecteren kleding, schoenen en tassen op merk, kwaliteit, originaliteit en trend. Leuk om de vraag te krijgen 'is dit echt tweedehands?' Een compliment voor de inbrengers van de kleding."

Tweedehands is gelukkig steeds minder taboe. Mensen vinden het fijn om een leuke outfit te vinden voor minder geld. Tevens is bewuster consumeren voor meer mensen een doel op zich geworden. Met de regelmaat organiseert Nenini verschillende activiteiten zoals modeshows, kleuradvies, geurworkshop, haarverzorging, manicure. "Inbreng gaat bij ons op afspraak. Speerpunt komende jaar zal worden om nog meer mooie heren kleding in te nemen. Ken je dus mannen met mooie kleding, attendeer ze op Nenini. Ze krijgen bovendien ook nog eens veertig procent van de opbrengst. Iedere week hangen we ongeveer 150 nieuwe artikelen in de winkel, de moeite dus om regelmatig binnen te komen."

"We werken samen met de kledingbank in Nijmegen waar één keer per maand kleding naar toe gaat, die niet verkocht is. November is onze jubileum maand en daarom zijn er verschillende acties. Leuk als je een keer langskomt om onze winkel te bekijken. We zitten aan de Rijksstraatweg 307 in Beek-Berg en Dal. (www.nenini.nl)